keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kaikki piiloon vaa, päästään helpommalla(kö?)

Aina kun vuosi vaihtuu tulee uusia sääntöjä ja kaikkee muutaki potaskaa.. Mun mielestä tää mikä nyt tuli 1.1.2012 on siis aivan täyttä paskaa! Ihanku se kassalla työskentely ei ois jo tarpeeks vittumaista orjatyötä, niin nyt sit meijän pitäis opetella noin 60 eri tupakka-askin numeroita?!       
      Ihan oikeesti? Eikö noilla "isoilla kihoilla" toimi mikää tuol pääkopassa?? Ajatelkaa nyt itekki; Juuri kassalla aloittanut tyttö (tai poika, mikä on kyl aika harvinaista), jolla on muutenki kaikki hukassa eikä ees tiie missä kohtaa enarit on tuotteissa, nii tää joutuu ettii listasta jotain vitun faking röökimerkkiä, minkä olemassa olo on tytölle täyttä utopiaa! Siinä menee ikä ja terveys kun se sitä ettii sieltä ja sit jono seisoo, ja tottakai (kuinkas muutenkaa) tästäkin syytetään kassaa! Ei se jumalauta ole meijän vika että joku puutteessa elävä papparainen on päättäny että "Nyt vähennetään  tupakankulutusta ..". perkele! Ei se vaikuta siihen mitenkää!! Se vaa pahentaa ruuhkaa ja kiristää niin kassan ku muidenki asiakkaiden hermoja. Eikö esim numeroiden sijaa vois lukee mustalla kirjaimilla mikä tuote on kyseessä? Ei tartte olla värejä tai mitää, vaan normi teksti, esim "Malboro pun. kova"? Mut ei, niin ei! Pakko tehä asioista niin helevetin vaikeeta! Ja naurettavinta tässä on se, että ne jotka tästä on päättäny (ja kaikesta muustaki mitä kassoilla tapahtuu) ei oo päivääkää itse istunu siinä kassalla! Ne ei tiie siitä yhtään mitään ja ne luulee helpottavansa kaikkien elämää..Täyttä paskaa sanon minä!

Jos aletaan nyt sit tälle linjalle että piilotetaan kaikki mikä ei oo hyväks ihmisille, nii eihän näkyville jäis ku hedelmät ja vihannekset ja vaatteet..Vai..? Kaikissa on "liikaa" rasvaa, hiilihydraatteja ja kaikkii säilöntäaineita sun muut. Mut hedelmät ja vihannekset ne on terveellisiä! Niitä ei tartte piilottaa.
Joitaki maitotuotteitaki saattaa jäädä näkyville, esim kaikki "rasvattomat" tuotteet. Ja tällästähän ne suunnittelee Alkolle tehtäväks.. Joo'o! Kuvitelkaa ku ne laittaa viinakaupassa viinat piiloo!? Mitä vitun järkeä siinä on!? Se on ALKO, alkoholojuomia myvä kauppa! Meinaako ne sit muuttaa sen nimenki? Mä en tajua!
Tulee vaa mieleen tällänen juttu (mikä ei kyl yhtään liity tähän asiaan, mut silti..) että ku kaupassahan ei saa myydä alkoholia päihtyneelle henkilölle.. Nii eiks sen pitäis mennä sillon kans sillee että mäkissä ei saa myydä safkaa liikalihavalle henkilölle? Sehän on vaan "asiakkaan parhaaksi". Mihin tää maailma on menossa? Mitä vielä? Autot lentää? Luultavasti. Kohta ei tartte ku mennä tietokoneelle, näppäillä ruokalista, ja joku tuo ostokset kotii alle tunnissa. Ja maksaa voi laskulla aina kerran kuussa, ilman korkoja.. Huoh! Ja joidenki tuskin tarttee maksaa mitää ku vaa ymmärtää antaa pesää tai moloa, nii ai että elämä on ihanaa..! Nojoo, nyt menee ehkä vähä yli..mut siis ymmärrätte ehkä pointin? Ja te jotka ootte kassaalla töissä, ymmärrätte mun kiukun tän röökihärdellin suhteen. Ja myös seki, että olen itse aloittanut röökilakon pari päivää sitten, saattaa vaikuttaa tähän kiukun määrään..  Tästä aiheesta löytyy viel paljon sanottavaa, mutta koska kiukku kasvaa äärettömän isoksi, ja tuntuu että pää kohta räjähtää, niin jätän asian nyt hetkeksi tähän.

J-love jatkaa kiukutteluaan yksin. Puss<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti