maanantai 24. lokakuuta 2011

Osa 1 - Romantiikka

Jokaiselle sanalle on oma selityksensä. Mut kuka ne on päättäny? Kuka on päättäny että kun haet esimerkiksi sanaa "seksi" tietosanakirjasta, niin siellä lukee: "sex (engl) sukupuolielämä, sukupuolivietti ja -nautinto. Seksikäs sukupuolisesti puoleensavetävä"
Tai "romantiikka" = "Korosti tunnetta ja mielikuvitusta, suosi vieraita paikkoja ja aikoja, kansallistunnetta, uskonnollisuutta ja filosofista idealismia." Tossa tekstissä se mikä kiinnittää mun huomion on että puhutaan menneessä aikamuodossa. Romantiikka KOROSTI tunnetta, SUOSI vieraita... Eikö se enää sitten? Eikö romantiikkaa enää ole?Tätä aihetta voi miettiä ja pohtia vaikka kuinka paljon. Mitä on romantiikkaa?
Jokaisella meistä on varmaa oma käsite siitä. Jollekin se on kynttiläillallinen, rentoutavan musiikin ja ruusujen kera (mikä ois kyl ihan kivaa saada kokee ees kerran elämässä). Jollekin se voi olla arkinen asia; toinen kantaa kauppakassit kotiin, vie roskat, tekee päivällisen. Se voi olla puolison tekemä palvelus ystävälle.
    Nii moni asia tarkottaa nii monelle ihmiselle nii eri asiaa. Mikä on yhdelle aitoa romantiikkaa, saattaa saada toiselle karvat pystyyn kuvotuksesta. Mut mistä sitten tietää kuka tykkää mistäki? Pitää vaa kokeilla kepillä jäätä, ei sitä muuten tiie. Ja onko se vaan miehen velvollisuus olla romantinen? Omasta mielestä nainen saa ihan yhtä lailla tehä illallista kynttilöiden kera miehellensä, kun mies naiselle. Eikö tärkeintä ole se että saa näytetyks että välittää toisesta
     Romantiikka pitäis olla osaa joka-päivästä-elämäämme. Pienet teot osoittaa kiintymystä. Kirjota lappuun "rakastan sinua" ja laita lappu puolisosi puhelimen viereen, näin hän näkee sen heti herättyään aamulla. Tai laita päivällä viesti "haluan sinua". Romantiikka ja rakkaus kulkee käsi kädessä, läpi elämän ja meidän on aika herättää romantiikka takaisin eloon! 1,2,3 clear!
Pusspuss Jossu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti