maanantai 24. lokakuuta 2011

Osa 3 - Seksi

Kaikki sitä harrastaa. Seksiä! Sitä on joka puolella. Telkkarissa, radiossa, lehdissä. Seksi myy. Alusvaatemainokset. Hajuvesimainokset. Naiset riisuu vaatteensa juostessaan ison talon läpi, ja lopuksi hänellä on vaan se tuoksu kädessä. Mut katsojille ei tietenkään näytetä mitään kivaa. Ainakaan kun miehistä on kyse. Palmolive suihkusaippua mainoksessa, nainen uiskentelee kukkien seassa ja lehdet peittää just ne erogeeniset alueet. Mut miten Axe:n mainoksissa? Siinäkin naiset ovat pääosassa! ”Even angles will fall”. Niinpä niin, jopa enkelit putoaa. Ainut mainos mikä nyt tulee mieleen, missä ei ole naisia mukana, on Dressmanin mainokset. Mutta seksiä niissä ei tihku, vaikka boxereita mainostavatkin. Kaippa ne luulee että 25-50 vuotiaat partamiehet on tarpeeksi seksikkäitä. Miksi ne ei esimerkiksi voisi just tulla suihkusta, ja sitten pukee päällensä ”aidot puuvillaboxerit, osta 3, maksa 2”? Ei kun nämä miehet vaa kävelee epämääräisesti kameraa kohti, tennissukat täytteenä. Mutta joo, seksi myy joka tapauksessa.
Jos mietitään nykypäivää ja seksin merkitystä, niin se on aika suuri. Ei 50 vuotta sitten mainostettu ”Huippukiva.fi. Uusille asiakkaille mahtava Jelly-Jortikka..!” Nykyään seksiä harrastetaan vapaasti lähes missä vain ja milloin vain. Ja sen kyllä huomaa! Kaduilla näkee jopa 16-vuotiaita tyttöjä rattaiden kanssa, eikä isää näy mailla eikä halmeen. ”Moi. Mä oon Piia. Oon 16 vee ja yh-äiti. Asun kotona eikä mulla ole minkäänlaista koulutusta. Olen hyvä äiti ja rakastan lastani. Onneks mutsi on niin ihana, et se katsoo muksun perää, nii mä pääsen dokaa ja harrastaa lisää suojaamatonta seksiä” Mihin tää maailma on menossa? Itse olen halunnut lasta jo aika monta vuotta, mutta ei näy eikä kuulu,  ja sitten nämä teinip*llut tekee niitä ku liukuhihnalla. Onko se oikein? Minulla on sentään sitten se etulyöntiasema, että vaikka varsinaista koulutusta ei ole, taattu toimeentulo on, äitiysrahojen lisäksi. Ja voin siinä vaiheessa ylpeänä sanoa (ja sanon jo nyt) että osasin nuorempana suojata itseni ja sain nauttia nuoruudestani täysin rinnoin!
Ja mitä kaikkea seksiin liittyykään! Nykyään et tarvitse välttämättä edes oikeata partneria, kun voit panna tekopiparia! Kelaatka miehet! Saatte pesää ilman että sitä tarvitsisi ensiksi lämmitellä! Ja naiset! Meidän rukoukset on kuultu! Dildot, vibraattorit, verenkiertoa kiihdyttävät voiteet ja nesteet, penisrenkaat, vyödildot, vaikka mitä! Meillä on niin paljon mistä valita nykyään! Seksistä on tehty yleinen harrastus. Enää sitä ei piilotella, vaan se on julkisesti nostettu kaikkien, koko hiton maailman, tietoisuuteen. Ja se on hyvä. Jopa kondomit on muotoiltuja, muhkuraisia, ohuita, paksuja ja joidenkin paketeissa tulee mukana jopa penisrengas. Ainoa miinus puoli on hinta. En lähde merkkejä luettelee, mutta yks paketti yhtä laatua, joka sisältää  5 kappaletta maksaa 10,95, ja toinen merkki mikä sisältää 10 kappaletta, maksaa sen 4,99. Ja se on nimenomaan merkin takia tuo hinta. Siinähän on sitten kivaa kun haluaa tietää mikä on itselleen sopiva, kun pitää kokeilla kaikkia. Siinähän pitää jyystää oikein urakalla jos meinaa kaikki käydä läpi. Ja vielä jos on eri kumppani joka kerta, nii eihän ne ikinä oikein tunnu samalta. Mutta nykyään on se hyvä juttu että nuoret oikeesti uskaltaa ostaa kondomeja. Tai siltä se ainakin tuntuu, ku itse olen kaupassa töissä, niin näkee että niitä oikeasti menee. Tosin en tiedä onko ne ne nuoret vai vanhemmat ihmiset jotka niitä ostaa, mutta samapa tuo. Pääasia on se että uskaltaa. Uskaltaa kokeilla ja etsiä. Ei se seksi suju heti ensimmäisellä kerralla. Muistan sen itsekin. Eka kerta on aina vähä, miten sen nyt muotoilisi, kömpelö. Hiukset jää jumiin, käsi on väärässä paikassa, kondomi ei mene kunnolla päälle, peitto on välissä jne. Se on se eka kerta. Ja sitä tuskin ikinä unohtaa. En minäkään ole vaikka muutama hassu vuosi siitä on jo kulunut. Toka kerta menee jo vähä paremmin. Silloin varaudutaan että hiukset on kiinni ja että kädet pidetään esillä ja peitonkin voi pitää sivulla. Mutta sitten, kun tulee se kolmas ja neljäs kerta.. Silloin on jo tajunnut että ”Hei hitto! Tämähän on mahtavaa! Lisää!” (tai ainakin miehet).
Seksiin kuuluu niin paljon muutakin kun se itse yhdyntä. Esileikki. Se on olennainen osa koko spektaakkelia. Jotkut ei vaan muista sitä. Esileikin ei tarvitse olla suuseksiä tai muuta suoraan toista kähmimistä, vaan se voi olla sanoilla kiusaamista, erilaista hyväilyä ihan vaateiden päällä. Tähän kait vois liittyä vähäsen tuo romantiikka. Ja jokaisella ihmisellä on omat mieltymyksensä. Jotkut tykkää hellästä ja hiljaisesta rakastelusta, toiset taas rajusta, äänekkäästä ja villistä jyystämisestä. Toiset haluaa liukasteita ja jonkun pienen lelun mukaan, toiset taas innostuu roolileikeistä mihin saattaa kuulua, nahkapukuja, ruoskia, steariinia ja kaikkea S&M kategoriaan kuuluvaa.
Jokaisella meistä on vähintään yksi fantasia liittyen seksiin. Jollekin se voi olla rakastelu rannalla, toiselle rajojen ylittämistä esimerkiksi kuumailmapallossa tai bussin takapenkillä. Miehille yleisin fantasia liittyy kahteen naiseen. Mutta mikä on naisten yleisin fantasia? Uskon, että palomies on mukana kärkisijoilla. Putkimies? ”Tulisitko käymään, ku mun putket alkaa ole vähän tukossa?” Tai sähkömies? ”Tulisitko vähän duunaamaan mun rasiaa?” Onhan näitä. Ja tästä aiheesta voi puhua ikuisuuden. Tai ainakin minä. Tällaisista asioista pitää pystyä puhumaan avoimesti. En nyt tarkoita, että kaupan kassalla tarvitsee sanoa: ”Joo tää Näkki oli paras, jätkä laukesi ryminällä, ku taas toi Sultan ei tuntunut ollenkaan hyvältä.” Mutta ainakin kumppanin kanssa pitää pystyä puhumaan. Sanoa mistä tykkää ja mistä ei. Mitä haluaisi kokeilla ja missä. Ja se mitä miehille pitäis tehdä selväksi on se että, prosentuaalisesti suurin osa naisista, eivät saa orgasmia itse yhdynnän aikana. Varsinkaan jos esileikki on jäänyt lyhyeksi tai jopa kokonaan väliin. Ja nainen ei pysty kunnolla heittäytyä mukaan jos ei tunne oloaan turvalliseksi. Turvallisuus on se mikä saa meidät naiset rentoutumaan, jolloin voimme keskittyä täysin siihen olennaiseen, hyvän olon saavuttamiseen. Niin itselle, kun kumppanillekin.
Tärkein seksissä on että tekee vain sen minkä itse haluaa, silloin kun haluaa. Ei miehelle tarvitse heti pesää antaa vaikka se niin haluaa. Voi olla että sen jälkeen se lähtee. Mutta! Mies voi ihan yhtä hyvin lähteä jos heti annat, kun et jos annat vasta 5 kerralla. Fiiliksen mukaan. Minä en ole mikään paras esimerkki tai paras ihminen antamaan neuvoa, mutta jokainen saa tehä mitä haluaa, silloin kun haluaa ja kenen kanssa haluaa, kunhan muistaa suojautua. Seksi on paras harrastus, ei siitä mihinkään pääse.
Nus nus

1 kommentti:

  1. Mä voisin valita fantasiakseni ton sähkärin, tuutko duunaamaan mun rasiaa? :P

    Neiti Näpsä, hyvää tekstiä, mut mitä muutakaan sulta, aina sanavalmiilta, vois odottaa? <3

    VastaaPoista