tiistai 1. marraskuuta 2011

Sinkku - Elämänvalinta vai Kirous

Sinkku. Yksinäinen. Hylkiö. Erakko. Sitoutumiskammoinen. Villi. Viallinen. Muun muassa näitä sanoja liitetään sinkkuuteen. Miksi? Ihan turhaan! Totta kai on ihmisiä, jotka ovat vähä ujompia ja enemmän sisäänpäin suuntautuneita kun toiset, ja siitä syystä eivät välttämättä tapaa uusia ihmisiä yhtä helposti, mutta ei kukaan ole viallinen. Ei kukaan! Se jos on sinkku, on oma valinta, yleensä. Otetaan elävä esimerkki, minä. Olen ollut sinkkuna noin 2,5 vuotta ja ihan hyvin mä voin. Olen terve (en todellakaan tässä myöntäis vaik en oiskaan), nuori, hauska, itsestäni huolta pitävä ja itsenäinen nainen, enkä mä välttämättä edes tarvitse miestä rinnalle. Mutta, en kiellä sitä tosiasiaa, että kaipaan läheisyyttä, hellyyttä ja sitä, kun saa harrastaa sexiä vaikka heti herättyään (varsinki darra-aamuina!). Kaipaan myös sitä kun joku tulee illalla kotiin ja lösähtää viereen sohvalle ja haluaa ruokaa. Tai sitä kun joku oiski vieny roskat, tiskannu tai jopa pedannu sängyn.
 
Mietitään näin; olet juuri tavannut uuden komean kundin, joka on hauska, huumorintajunen ja osaa jopa puhua (jonkun verran) tunteistaan, mutta hän on sinkku. Mitä mietit? ”No jotain vikaa siinä on pakko olla! Ei se muuten sinkkuna ois.” Ja sit aletaan ettimään sitä vikaa. Vai eikö? No koko ajan mietitään ja seurataan kaikkea mitä kundi tekee, sanoo, miten se kävelee, miten se puhuu ja eleilee toisille tytöille. Me ollaan koko ajan tarkkana. Mietitään sitä vaihtoehtoa että onkohan se niin kiireinen että sillä ei ole aikaa tyttöystävälle, vai onko kaverit tärkeimpiä, vaiko vanhemmat kenties esteenä. Ja sit se yksi juttu, onkohan se sitoutumiskammoinen? Tai väkivaltainen? Ja kun ollaan vaihdettu numeroita, niin aletaan tulkitsemaan miten se kirjottaa, käyttääkö hymiöitä jne. En yleistä, en ollenkaan, mutta ainakin minä yritän mahdollisemman paljon saada selville kundista, ennen kun alan ryhtyä radikaalisiin iskutekoihin. Mutta totuushan on se, että ikinä et voi tietää mitä pinnan alta löytyy. ”Moni kakku päältä kaunis” sanotaan ja se pitänee aika hyvin paikkaansa. 
Tutkimuksien mukaan kauniit naiset, pettävät helpommin kun me ”normaalinnäköiset” naiset. Selityksenä on, että kauniit naiset tietävät saavansa aina uuden miehen, ja ovat siis niin itserakkaita ja itsekkäitä, kun taas me luonnonkauniit-vähä-niiku-hirvikin-naiset, osataan arvostaa miehiä, emmekä käytä heitä hyväksemme. Tiedän itsekin että ei miehiä löydy joka nurkasta odottamassa. Ja on heilläkin tunteita. Kyllä miehetkin haluavat sen tytön joka saa itsensä tuntemaan mieheksi. Joku, jota suojella. Muistan edelleen yhden asian jonka eksäni sanoi, se tuntui paremmalta kun se ”rakastan sua”- lause, nimittäin, ”Mitä ikinä tuleekin vastaan, mä suojelen sua kaikelta niin kauan ku pystyn”. Se sai sydämen sekaisin. Ja voihan se ollakin että olisi suojellutkin, jos en ois lähtenyt. Mutta se, kun tuntee että toinen oikeesti välittää, se on ihanaa ja korvaamatonta.
Mutta mua kiinnostaa mitä miehet ajattelee naisista, jos hän on sinkku. Ku kaikillahan meillä on eri näkemys siitä mikä on nättiä, kaunista, sexikästä ja miellyttävää, mutta jos mies näkee kauniin naisen ja juttelee tälle, ja sitten selviää että nainen on vapaalla markkinoilla, mitä mies ajattelee silloin? Onko ensimmäinen ajatus ”Onkohan se liian takertuvainen vaiko mustasukkainen..?” Vai huutaako se pieni ääni päässä ensimmäiseks ”Jess! Mulla on mahis saada pesää tältä tytöltä!!” Jotkut on sitoutumiskammoisia, toiset taas ”liian vaativia”. Asia selviää vaan jos ottaa selvää, kokeilee mitä pinnan alta löytyy. Eikä aina tarvitse hyökätä sen komeimman kundin kimppuun heti. Yleensä ne miehet jossa on se jokin (ei siis sitä stereotyyppiä, minkä näkee ihan liikaa varsinki kesällä), ne on ne syyt lähtee taistoon. Silmät, huulet, kädet, pylly, hauis, niskalihakset, rintakehä, leuka, joku sana, joku ele... Mikä tahansa osa vartalosta ja ihmisestä, voi olla se mikä saa just sut koukkuun. Ja jos sun mielestä joku kundi on aivan törkeän hyvännäköinen, nii kaveris voi olla aivan erimieltä. Se tekee meistä yksilöinä erilaisia, ja hyvä niin. Ajattele nyt jos kaikki naiset juoksis sen yhen miehen perässä? Eihän siitä tulis mitää!
Se että on sinkku, ei tarkoita että elämä on tylsää. Se tarkoittaa sitä, että ihminen on vapaa tekemään mitä haluaa, silloin kun haluaa. Jos haluaa lähtee kaljalle kavereiden kanssa, niin silloin lähetään kaljalle. Jos tekee mieli olla vaan kotona yksin, kukaan ei ole sitä estämässä. Ja sinkkuudessa on myös se ihana juttu, että voit ihan rauhassa sekoilla mitä haluat, kenen kanssa haluat, ilman että tarvii tuntea syyllisyyttä tai huonoa omatuntoa. Mutta, se että sua panettaa vaikka aamulla, eikä sulla ole ketään joka just silloin tulis sua jeesaa, nii silloin joudut kärsii siitä vähän aikaa. Et saa saman tien sitä mitä haluat, mutta, sit kun sen saat, niin ai että on kivaa (jos on siis hyvä tyyppi joka sut pelastaa pinteestä)! Sinkkuna voit vapaasti myös flirttailla ihan missä ja milloin vaan! Ja säästyt parisuhderiidoilta. Mikään ei oo niin ikävää, kun tappelu rakastetun kanssa! Jos oot vapaa ja villi (niiku minä), ei tartte tapella kenenkää kanssa juuri mistään. Et ole tilivelvollinen kellekään eikä sun tartte miettii mitä joku muu ajattelee.
Olet sitten sinkku tai et, aina on hyviä ja huonoja puolia. Ja olen huomannut että, jos olet sinkku haluat suhteen, ja jos olet parisuhteessa, nii alkaa tulla ikävää sitä sinkkuelämää. Mutta ajatellaan näin; ainoa asia mitä et saa parisuhteessa tehä on pettää (tosin aika moni ei sitä näköjään tiedä)! Ja jokaisella on siitäkin kyllä oma käsitys. Eli mitä on pettämistä? No mun mielestä ainakin se jos meet panee jotain toista kun olet parisuhteessa. Sitä mä en hyväksy ollenkaan! Mutta, mun mielestä pelkästään fyysinen teko ei tarkota pettämistä. Se pettäminen voi olla myös henkistä. Esim jos ihastut toiseen ihmiseen ollessasi suhteessa. Silloin petät niin itseäs, kun puolisoasikin. Mutta silloin pitää vaan miettiä onko ihastuminen ohimenevä vaihe, vai oikeasti jotain suurempaa. Ja jos vastaus on että jotain suurempaa, silloin pitää miettiä mitä tehdä..
Sinkkuus. Mitä se oikeasti on? Kun menet ruokakauppaan tekemään ruokaostoksia, mitä ostat? Jos haluat tehä riisiä ja kanankoipia, et löydä valmiiksi pakattuna yhtä tai kahta koipea kaupan hyllystä. En minä ole ainakaan löytänyt. Ei yksi ihminen syö neljää koipea! Siinä ajatellaa että teenpä lopuista risottoa sitten, mutta en minä jaksa. Pitää sit varmaa laittaa aina loput pakastimeen odottaa seuraavaa kertaa kun tekee mieli kanankoipia. Jauhelihaa löytyy joitakin 200g:n pakkauksissa, mikä on ihan kiva. Kaikkia erilaisia ruokia ja kuivatuotteita löytyy kyllä perhepakkauksissa, mutta missä on ”Sinkku-pakkaus”? Kananmunia löytyy 4kappaleen pakkauksissa, ja tiettyjä jugurtteja. Mutta missä on esimerkiks suklaadonitsit? Niitä on pakkauksessa joku 25kappaletta. Mä haluan itelleni vaa muutaman, 5 riittäis. Eiku mun pitää maksaa 3,00€ siitä että saan koko paketin minkä sit luultavasti syön yhden illan aikana ja sit on ihan hirveä morkkis, ja olo on kun virtahevosella! Ja ravintolassa!? Siellä on pöydät kahdelle tai enemmän. Ja tietyt annokset, KAHDELLE! Syrjitäänkö yksineläviä ihmisiä?
Sehän on tutkittu että tää elämä on kalliimpaa yksineläville kun parisuhteessa eläville. Me joudutaan maksaa ruuasta saman verran kun parisuhteessa elävät, mikä tarkottaa että meille jää vähemmän käteen kuukausittain. Me joudutaan myös maksaa kaikki ihan itse. Eikä munkaan palkka ole päätä huimaava, nii sit kituutellaan loppu kuukaus nuudeleilla.

Tätä kaikkea kun nyt olen miettinyt, niin olen tullut siihen tulokseen että, sinkkuus on elämänvalinta. Itselläni on ollut mahdollista saada parisuhteen, mutta mies ei ole ollut sitä mitä haluan, siitä on puuttunut se himo ja halu olla toisen kanssa. Ja ihan sama ootko suhteessa vai et, ei se elämä oo sen helpompaa. Ei se sinkkuus aina oo niin ihanaa kun luullaan ja tulen kertomaan teille omat kokemukset tarkemmin myöhemmin, niin saatte nähdä, miehet sekä naiset, että kaikki voi mennä vituiks myös sinkuilla. Neuvon vaan ihmisiä arvostamaan sitä mitä nyt on. Koska koskaan et voi tietää onko sulla sitä enää huomenna. Jos sulla on se mies tai nainen jota rakastat lähellä nyt, mene sen luokse, halaa ja sano että rakastat! Kohta se voi olla myöhäistä.

J-Love raportoi Sinkku-Luolastaan jälleen! <3

(P.S Sinkkuna voin sanoa että paras osuus on fuckbuddy-suhteet ;) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti